Създадохме Сватбените салони с много любов към красотата, за да тържествува съвършенството в най-прекрасния ден от живота Ви – денят на Вашата сватба!

За Вашето удобство предлагаме всичко, необходимо за сватбения ден: булчински рокли, официални тоалети, мъжки костюми, тоалети за шаферките, аксесоари и различни видове украси. Разгледайте нашите галерии и ако имате въпроси, пишете ни на e-mail адрес:svatbensalongalina@abv.bg.

Ако имате желание да ни посетите, нашият екип ще Ви посрещне с готовност, за да Ви съдейства за всеки Ваш избор. Дизайнерската консултация при първо посещение в комплекса не се заплаща. Това важи също и за предварителния разговор със сватбения агент. Ако се затруднявате с организацията на Вашата сватба или просто желаете да подредите приоритетите си във връзка с този ден – заповядайте при нас! Ние ще ви помогнем да организирате всичко лесно и с усмивка, ние ще бъдем Ваши добри сътрудници, а ако Вие желаете и добри приятели в този щастлив и незабравим ден – денят на Вашата сватба!

Ще бъдем радостни, ако след време, отново се срещнем по повод Светото кръщене на Вашето дете. За Вашето кумуване, също можем да Ви бъдем полезни. А защо не и за Вашата годишнина от сватбата… Или за абитуриенстския бал на Вашите деца.

Заповядайте в сватбени салони Галина! Надяваме се,  да останете доволни!

 

От понеделник до петък от 10:00 ч. до 18:00 ч.

Събота от 10:00 ч. до 14:00 ч.

Неделя – почивен ден

(посещение извън горните часове – след предварителна уговорка)